Недитячі ігри: У Росії підлітки на 9 травня розстрілювали "останнього фашиста"

У російському місті Кисловодськ мер влаштував для дітей "патріотичний" захід до Дня перемоги. Хлопців підліткового віку "розстрілювали останнього фашиста". "Опудало фашиста та окупанта" вивісили на воротах одного з будинків. Фото показав Тelegram-канал "Осторожно, новости", передають Патріоти України.

Забаву для дітей організували за дорученням члена пропутінської партії "Єдиної Росії" та мера ставропольського міста Кисловодськ Євгена Моїсеєва.

Діти були одягнені у російську військову форму. Мали георгіївську стрічку на грудя. Не обійшлося і без окупантської Z-символіки. Опудало вони розстрілювали з пневматичної гвинтівки.

"Наше молодше покоління з дитинства має знати про те світове зло, ім'я якому фашизм, нацизм, який сьогодні знову намагається відродитися. Ми цього ніколи не допустимо. Ми виховуємо наших дітей патріотами та захисниками Вітчизни", - заявив Моїсеєв.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...