Негода не пощадила: Зниклого в Карпатах туриста знайшли на четвертий день. Він загинув

На четвертий день пошуків у Карпатах знайшли тіло туриста, який зник 4 грудня під час катання на снігоході. Чоловік не зміг вижити, передають Патріоти України з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

"7 грудня о 13:53 знайдено тіло 50-річного чоловіка, зниклого ще 4 грудня на гірській долині Руна, Ужгородського району, під час катання на снігоході. Пошуки тривали досі", - йдеться в повідомленні. Також повідомляється, що для цього залучено 90 осіб і 33 одиниць техніки, а також вертоліт Мі-8.

Нагадаємо, в суботу в Карпатах загубилися троє чоловіків на снігоходах, на другий день після зникнення двох з них знайшли на території туристичної бази Ужгородському районі.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...