Негода нікого не шкодує: Футболіст збірної України зламав ногу в ожеледь

Захисника донецького «Шахтаря» та збірної України Сергія Кривцова, який здійснив дитячу мрію на відпочинку, після повернення на батьківщину чекала неприємність, передають Патріоти України.

Футболіст не був включений до складу делегації «гірників», яка вирушила до Туреччини на перший зимовий тренувальний збір. Головний лікар «Шахтаря» Артур Глущенко пояснив відсутність Сергія побутовою травмою. За інформацією «Футбол NEWS», Кривцов отримав перелом малої гомілкової кістки через ожеледицю.

Таким чином, захисник залишився в Києві, де заліковуватиме травму та чекатиме на повернення партнерів зі зборів. Строки повернення футболіста до строю не повідомляються, але відновлення після подібних травм займає півтора-два місяці.

Зазначимо, що Кривцов, який виступає за «Шахтар» з 2010 року і є одним із найдосвідченіших гравців у команді, цього сезону провів за «гірників» у всіх турнірах 13 матчів (без забитих м'ячів).

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...