Негода випробовуватиме українців: Синоптики уточнили прогноз на 12 листопада

В Україні у неділю, 12 листопада очікується хмарна погода. У центральних та північних областях прогнозують дощі. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

Вітер буде південно-західний з переходом у західних та північних областях на північно-західний, 9-14 м/с. Можливі пориви 15-22 м/с, у південній, східній частині та в центральних областях країни сильні пориви вітру 25-30 м/с.

Температура повітря у західних областях +2... +7℃, у північних регіонах +4... +9℃, на решті території +10... +15℃.

У Карпатах прогнозують значний сніг, місцями хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах буде ожеледиця, температура вдень близько 0℃.

На Київщині та в столиці очікується хмарна погода, можливий дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області +4... +9℃, у Києві +7... +9℃.


Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...