Негода вирує: Під Житомиром блискавка ледь не вбила школярку, яка розмовляла по мобільному

У Житомирській області блискавка уразила дівчину, яка під час грози в будинку розмовляла по телефоні. Про це повідомляє Управління з питань ЦЗ населення та оборонної роботи Житомирської ОДА, передають Патріоти України.

Так, інцидент трапився у вівторок, 8 червня, у селі Малий Кривотин. Блискавка уразила дівчина, коли та в хаті розмовляла по мобільному телефоні.

Дівчину 2006 року народження медики госпіталізували до реанімаційного відділення центральної лікарні. Наразі вона знаходиться в травматологічному відділенні. Стан здоров'я дівчини лікарі оцінюють, як середнього ступеня важкості. Зазначимо, що це вже другий випадок, який стався цьогоріч. Від удару блискавки також постраждав 42-річний мешканець Житомирського району.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...