Негода вирує: У російському "Шереметьєво" затопило злітно-посадкові смуги, люди дістаються до літовища уплав

У російському аеропорту "Шереметьєво" після зливи під воду пішли злітно-посадкові смуги. Понад десяток літаків, що прибували, як свідчить онлайн-табло повітряної гавані, перенаправлені до Внуково, Домодєдово і Нижній Новгород. Затримано і виліт безлічі рейсів. Про це повідомляє російський "Інтерфаксу" з посиланням на слова самовидців, передають Патріоти України.

Так, за даними сервісу "Яндекс.Расписание", в аеропорту "Шереметьєво" затримано 23 рейси, ще 2 - скасовані. При цьому в аеропорту "Домодєдово" затримано 9 рейсів, 6 - скасовані, у "Внуково" скасований 1 рейс. Самовидці також зафільмували "локальне море" на відео. На кадрах видно затоплене льотне поле, рівень води становить близько 10 сантиметрів.

Також дощ затопив стоянку літаків і злітно-посадкові смуги. Вода залила і багаторівневий паркінг в "Шереметьєво". Пасажири, які фільмують з ілюмінаторів, як лайнери стоять у воді, жартують, що збиралися на море, але тепер можна і не летіти.

Люди дістаються до аеропорту уплав.

Пасажири, які летять через "Шереметьєво", скаржаться на багатогодинні черги - біля стійок реєстрації величезне скупчення людей, пишуть росЗМІ. Тим часом Москва після дощу теж перетворилася на Венецію.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...