Негода затримається в Україні надовго: Народний синоптик дав невтішний прогноз на першу декаду квітня

Початок квітня не порадує українців теплою та сонячною погодою. Метеорологічні дані вказують на те, що перші 10 днів нового місяця будуть відносно холодними, висока ймовірність опадів (і навіть снігу) у багатьох областях країни, передають Патріоти України.

Відповідним прогнозом поділився народний синоптик Станіслав Щедрін 28 березня. На своїй сторінці у Facebook він показав мапу, на якій видно, що над Україною знаходиться холодний циклон. Блогер написав, що в країні найближчим часом очікуються холод, зливи та снігопади.

Дані порталу ventusky.com свідчать, що, попередньо, 3 квітня в Україні можуть пройти опади, грози та навіть мокрий сніг, 6 та 7 квітня очікуються дощі. Щодо температури, то 3 квітня на заході буде прохолодніше (в середньому +3), ніж на сході (+12 градусів).

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...