"Негр" більше не воює: На Донбасі ліквідували найманця "ДНР"

46-річний найманець народився 15 листопада 1973 року, а був убитий 7 травня 2020 року.

На Донбасі українські військові ліквідували бойовика терористичної організації "ДНР" з позивним "Негр". Про це повідомляється у Twitter-акаунті IgorGirkin, передають Патріоти України.

"Мельниченко Олександр Вікторович "Негр" полювання на укрів закінчив", - йдеться в повідомленні. 46-річний бойовик народився 15 листопада 1973 року, а був убитий на Донбасі 7 травня 2020 року.

Раніше в СБУ повідомляли, що Олександр Мельниченко з позивним "Негр" є командиром так званого "першого розвідувального взводу четвертої бригади" окупантів. Про обставини смерті Мельниченка не повідомляється.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...