Неймовірна гра: Бразилія здолала Мексику після голу нової зірки "Реала" на останніх секундах (відео)

Збірна Бразилії з футболу здобула перемогу над Мексикою з рахунком 3:2 у товариському матчі, що пройшов у Техасі. На 5-й хвилині Андреас Перейра вивів бразильців вперед, а на початку другого тайму Габріель Мартінеллі подвоїв перевагу селесао, повідомляють Патріоти України.

Утім, мексиканці зуміли відігратись. На 73-й хвилині Хуліан Кіньйонес замкнув простріл у пусті ворота, а у компенсований час до другого тайму Гільєрмо Мартінес зіграв на добиванні після сейву Аліссона. Перемогу зрештою все-таки вирвала Бразилія. На 90+6-й хвилині 17-річний Ендрік відправив м’яч у дальній кут після подачі Вінісіуса.

Ендрік, який влітку стане гравцем мадридського Реала, відзначився голом у третьому поспіль матчі за Бразилію. У березні він забивав у ворота Англії (1:0) та Іспанії (3:3). Збірна Бразилії продовжує підготовку до Копа Америка-2024. 13 червня селесао проведуть останній товариський матч проти США.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...