Неймовірна жорстокість: Мати задушила маленьких дочок, щоб не заважали займатися проституцією (фото, відео)

Луїза Портон намагалася переконати лікарів, що її дочки померли природною смертю.

Суд британського міста Бірмінгем визнав модель і робітницю сфери секс-послуг Луїзу Портон винною у вбивстві її малолітніх дочок, інформують Патріоти України.

23-річна Луїза, яка проживала в графстві Йоркшир, з різницею в 18 днів задушила спочатку трирічну Лексі Дрейпер, а потім півторарічну Скарлетт Он, оскільки дівчинки заважали займатися проституцією, яка приносила жінці основний дохід.

Луїза намагалася переконати лікарів, що її дочки померли природною смертю. При цьому, як пише видання Daily Mail, вона проявляла не більше емоцій, ніж людина «у якої померла золота рибка з акваріума». А в похоронному бюро жінка вела себе невимушено і сміялася.

У суді були представлені записи камери спостереження, на якому Портон заводить дітей в будинок - за кілька годин до того, як вона вбила старшу дівчинку. На іншому записі видно, як Луїза спокійно несе на руках Скарлетт по вестибюлю готелю, де вони зупинилися. Поліція припускає, що на той момент дитина могла бути вже мертвою. Луїзу також зафіксували камери, коли вона заправляла бензин - а в цей час мертва або вмираюча Скарлетт лежала на задньому сидінні машини.

Незадовго до першого вбивства Луїза вводила в пошукову інтернет-систему запит: «чи можете ви дійсно померти, якщо у вас закладений ніс, а рот заклеєний скотчем», а також переглядала статтю під назвою: «Дитину повернули до життя після того, як вона майже потонула». Після чого цікавилася «протягом якого терміну після утоплення можна реанімувати людину».

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...