Неймовірне видовище: Коноплянка віддав феноменальний переможний пас через чверть поля (відео)

Український півзахисник польської "Краковії" Євген Коноплянка віддав переможну передачу у матчі чемпіонату країни проти "Ягеллонії". Зустріч завершилась із рахунком 1:0, інформують Патріоти України.

33-річний ексфутболіст збірної України на 77-й хвилині зміг зробити пас через чверть поля, а Ковальські одним дотиком переправив м'яч у ворота. Для нашого співвітчизника це стало першою результативною передачею цього сезону. До цього Євген за 11 матчів забив 3 голи.

Домашня перемога над "Ягеллонією" дозволила "Краковії" вийти на 7-е місце у турнірній таблиці польської Екстракласи. У вересні Коноплянка відзначився чудовим голом у 8-му турі чемпіонату Польщі. Нашому співвітчизнику вдався шикарний штрафний майданчик з 20 метрів у грі проти "Ракува".

За свою кар'єру Коноплянка виступав у "Дніпрі", "Шахтарі", "Севільї" та "Шальці". У 86 іграх за національну збірну України забив 21 гол та віддав 12 передач. Свій останній матч за збірну Євген провів у вересні 2020 року (проти Швейцарії – 2:1).

Цифра вражає! Скільки українських чоловіків за час війни нелегально перейшли у Румунію

субота, 11 травень 2024, 10:30

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну близько 11 тисяч українських чоловіків нелегально перейшли кордон із Румунією. Про це заявив представник прикордонної поліції Румунії Флорін Коман. За його словами, в більшості випадків втік...

Бережіть голови! Цієї ночі Землю накрила "екстремальна геомагнітна буря"

субота, 11 травень 2024, 9:54

Геомагнітна буря на Землі вперше за 20 років досягла найвищого рівня: у ніч на суботу K-індекс піднявся до максимальної позначки - 9. Центр прогнозування космічної погоди використовує "K-індекс", щоб описати наскільки активність сонця впливає на магніт...