Неймовірні! Максим Галкін зворушив мережу новим домашнім відео з дітьми

Російський комік Максим Галкін у черговий раз поділився з шанувальниками милим домашнім відео з дітьми Єлизаветою і Гаррі, передають Патріоти України.

Так, дорослі діти Пугачової та Галкіна демонстрували, як потрібно займатися спортом з ранку. "Професіонали", – підписав кадр комік.

У мережі користувачі замилувалися малечою. Шанувальники в захваті від того, якими розумними ростуть Єлизавета і Гаррі. "Які вони дорослі вже! Дуже розумні дітки", "Той самий приклад, коли природа на дітях знаменитостей не відпочила, а зробила їх ще більш артистичними й талановитими, ніж їхні батьки", "Які ж вони класні, неможливо надивитися", – пишуть в коментарях.

Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...

Один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 81-ї аеромобільної бригади: Нові подробиці

вівторок, 30 квітень 2024, 10:28

Стало відомо, що один із загиблих у Німеччині українців був бійцем 122-го аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади Збройних сил України. Його імені поки не називають з етичних міркувань.Про це повідомили на сторінці Ко...