Популярна закарпатська кулінарна газета "Домашня кулінарія" пропонує рецепт індичої грудинки з яблуками. Патріоти України пропонують Вам спробувати приготувати і насолодитися новим смаком.
грудка індички – 800 г
сир твердих сортів – 100 г
кабачок – 150 г
перець болгарський – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
морква – 1 шт.
яйце – 1 шт.
сіль, перець – за смаком
Кабачок, моркву, болгарський перець, цибулю і половину сиру наріжте дрібними кубиками однакового розміру. З’єднайте їх в мисці, додайте злегка збите яйце, сіль і перець, перемішайте.
Грудки промийте, обсушіть. Усередині кожної за допомогою довгого гострого ножа зробіть кишеньку. Наповніть її сирно-овочевою начинкою. Грудки посоліть і поперчіть за смаком. Закріпіть краї зубочистками.
Помістіть м’ясо в форму для запікання. Налийте туди небагато води. Поставте запікатися в розігріту до +2000С духовку на 20-30 хвилин. Під час запікання поливайте грудки соком, що виділяється.
Готову страву посипте тертим сиром і запікайте ще 5 хвилин. Остудіть, наріжте скибочками.
В Україні близько 4-5 тис. аспірантів вже відраховано з університетів протягом цього року. Це стало наслідком посилених перевірок та вимог до якості навчання, запроваджених Міністерством освіти і науки, а також ініціатив самих закладів вищої освіти. Пр...
У червні 2025 року представництво Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) продовжує надавати фінансову допомогу у Сумській області. Зокрема, виплати будуть доступні для мешканців Кролевецької громади. Про це повідомляється у Te...