Неймовірно смачний десерт до Великоднього столу

Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Десерт «Веселка»

Вам знадобиться:

1 л сметани

1 склянка цукру

2 ст. ложки желатину

5 ст. ложок капучино

Всю сметану розмішати з цукром (щоб цукор розчинився).

2 ст. ложки желатину розчинити в теплій кип’яченій воді і залишити на 45 хвилин (півсклянки води, можна трохи більше). Потім поставити желатин на маленький вогонь, щоб повністю розчинився (не кип’ятити!). Дати желатину трохи охолонути.

Тим часом ділимо сметану на 2 рівні частини. В одну частину насипаємо 5 ст. ложок капучино, інша залишається білою.

Злегка остиглий желатин ділимо на 2 частини і додаємо в сметану (і в білу, і з капучино). Добре розмішати (окремо білу з желатином і іншу).

Беремо посуд (стакан, фужер) заливаємо нижній шар білим і ставимо в холодильник. Коли нижній шар вже трохи застиг акуратно виливаємо на нього сметану з капучино і ставимо в холодильник до повного застигання. Шари можна чергувати по 2-3 рази.

"Прямо перед їх обличчями": Українка розповіла, як заплатила бармену в Берліні, щоб той плюнув у пиво росіянам

п’ятниця, 19 грудень 2025, 22:52

Українська маркетологиня розповіла історію з життя, як у Берліні заплатила бармену за те, щоб він плюнув в алкогольний напій росіянами просто перед ними. Про це киянка під ніком yvesclear розповіла на своїй сторінці в Threads ввечері 18 грудня, передаю...

"Не треба емоційних коментарів...": Посолка прокоментувала затримання свого пасинка за вбивство сина заступника мера Харкова

п’ятниця, 19 грудень 2025, 20:44

Посолка України в Болгарії Олеся Ілащук закликала утриматися від спекуляцій і політичних трактувань у справі щодо затримання її сина та дочекатися офіційних правових висновків. Відповідну заяву Ілащук зробила в коментарі «Укрінформу», повідомляють Патр...