Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 л сметани
1 склянка цукру
2 ст. ложки желатину
5 ст. ложок капучино
Всю сметану розмішати з цукром (щоб цукор розчинився).
2 ст. ложки желатину розчинити в теплій кип’яченій воді і залишити на 45 хвилин (півсклянки води, можна трохи більше). Потім поставити желатин на маленький вогонь, щоб повністю розчинився (не кип’ятити!). Дати желатину трохи охолонути.
Тим часом ділимо сметану на 2 рівні частини. В одну частину насипаємо 5 ст. ложок капучино, інша залишається білою.
Злегка остиглий желатин ділимо на 2 частини і додаємо в сметану (і в білу, і з капучино). Добре розмішати (окремо білу з желатином і іншу).
Беремо посуд (стакан, фужер) заливаємо нижній шар білим і ставимо в холодильник. Коли нижній шар вже трохи застиг акуратно виливаємо на нього сметану з капучино і ставимо в холодильник до повного застигання. Шари можна чергувати по 2-3 рази.
Можливий виїзд частини українців віком 18-22 років за кордон не створить критичних ризиків для економіки. Цей фактор не впливає на кумулятивні цифри зайнятості. Про це заявив перший заступник голови НБУ Сергій Ніколайчук, Патріоти України. За словами Н...
Тіло знатної особи перебуває у “відмінному стані”. Це унікальний випадок для місцевих розкопок. У передмісті Неаполя археологи відкрили 2000-річний саркофаг, який вразив дослідників станом збереження мумії та похоронних атрибутів. Після попереднього ви...