Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 л сметани
1 склянка цукру
2 ст. ложки желатину
5 ст. ложок капучино
Всю сметану розмішати з цукром (щоб цукор розчинився).
2 ст. ложки желатину розчинити в теплій кип’яченій воді і залишити на 45 хвилин (півсклянки води, можна трохи більше). Потім поставити желатин на маленький вогонь, щоб повністю розчинився (не кип’ятити!). Дати желатину трохи охолонути.
Тим часом ділимо сметану на 2 рівні частини. В одну частину насипаємо 5 ст. ложок капучино, інша залишається білою.
Злегка остиглий желатин ділимо на 2 частини і додаємо в сметану (і в білу, і з капучино). Добре розмішати (окремо білу з желатином і іншу).
Беремо посуд (стакан, фужер) заливаємо нижній шар білим і ставимо в холодильник. Коли нижній шар вже трохи застиг акуратно виливаємо на нього сметану з капучино і ставимо в холодильник до повного застигання. Шари можна чергувати по 2-3 рази.
В селищі Ростовка Омської області РФ вибухнула і спалахнула газова труба. Про це у ніч проти вівторка, 18 листопада, повідомляють росЗМІ і користувачі соцмереж. . Зазначається, що жителі селища, яке є передмістям Омська чули потужний вибух. Він був на...
Українські пенсіонери, які на тимчасовій основі мешкають за кордоном, мають щороку проходити фізичну ідентифікацію для збереження права на пенсії. Якщо цього не зробити, Пенсійний фонд матиме право припинити нарахування виплат, а процедура їх поновленн...