Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 л сметани
1 склянка цукру
2 ст. ложки желатину
5 ст. ложок капучино
Всю сметану розмішати з цукром (щоб цукор розчинився).
2 ст. ложки желатину розчинити в теплій кип’яченій воді і залишити на 45 хвилин (півсклянки води, можна трохи більше). Потім поставити желатин на маленький вогонь, щоб повністю розчинився (не кип’ятити!). Дати желатину трохи охолонути.
Тим часом ділимо сметану на 2 рівні частини. В одну частину насипаємо 5 ст. ложок капучино, інша залишається білою.
Злегка остиглий желатин ділимо на 2 частини і додаємо в сметану (і в білу, і з капучино). Добре розмішати (окремо білу з желатином і іншу).
Беремо посуд (стакан, фужер) заливаємо нижній шар білим і ставимо в холодильник. Коли нижній шар вже трохи застиг акуратно виливаємо на нього сметану з капучино і ставимо в холодильник до повного застигання. Шари можна чергувати по 2-3 рази.
Військовий Дмитро Курилович з позивним "Дронго" був госпіталізований після того, як поїв чіпсів Lay’s. У пачці, яку він придбав, окрім чипсів, він виявив щось схоже на кістки. У відповідь на його скаргу в компанії PepsiCo запропонували отримати взамін ...
Не всі підприємства критичної інфраструктури матимуть змогу бронювати чоловіків, яких розшукують ТЦК. Така можливість надається лише обмеженій категорії підприємств. Про це "РБК-Україна" заявив член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони ...