Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.
Вам знадобиться:
1 л сметани
1 склянка цукру
2 ст. ложки желатину
5 ст. ложок капучино
Всю сметану розмішати з цукром (щоб цукор розчинився).
2 ст. ложки желатину розчинити в теплій кип’яченій воді і залишити на 45 хвилин (півсклянки води, можна трохи більше). Потім поставити желатин на маленький вогонь, щоб повністю розчинився (не кип’ятити!). Дати желатину трохи охолонути.
Тим часом ділимо сметану на 2 рівні частини. В одну частину насипаємо 5 ст. ложок капучино, інша залишається білою.
Злегка остиглий желатин ділимо на 2 частини і додаємо в сметану (і в білу, і з капучино). Добре розмішати (окремо білу з желатином і іншу).
Беремо посуд (стакан, фужер) заливаємо нижній шар білим і ставимо в холодильник. Коли нижній шар вже трохи застиг акуратно виливаємо на нього сметану з капучино і ставимо в холодильник до повного застигання. Шари можна чергувати по 2-3 рази.
Вчені з Гентського університету (Бельгія) представили неймовірну реконструкцію обличчя жінки, яка жила приблизно 10 500 років тому в долині річки Маас, задовго до побудови Стоунхенджа, передають Патріоти України. Завдяки сучасним технологіям аналізу ДН...
Законом встановлено, що українці, у яких у володінні є земля, та постійні землекористувачі — фізичні та юридичні особи мають сплачувати за неї податок. При цьому із пенсіонерів платити повинні лише ті, хто працює, і має у володінні кількість землі, яка...