Неймовірно смачний десерт до Великоднього столу

Патріоти України разом з Закарпатськими Новинами пропонують вам новий рецепт страви до Великоднього столу.

Десерт «Веселка»

Вам знадобиться:

1 л сметани

1 склянка цукру

2 ст. ложки желатину

5 ст. ложок капучино

Всю сметану розмішати з цукром (щоб цукор розчинився).

2 ст. ложки желатину розчинити в теплій кип’яченій воді і залишити на 45 хвилин (півсклянки води, можна трохи більше). Потім поставити желатин на маленький вогонь, щоб повністю розчинився (не кип’ятити!). Дати желатину трохи охолонути.

Тим часом ділимо сметану на 2 рівні частини. В одну частину насипаємо 5 ст. ложок капучино, інша залишається білою.

Злегка остиглий желатин ділимо на 2 частини і додаємо в сметану (і в білу, і з капучино). Добре розмішати (окремо білу з желатином і іншу).

Беремо посуд (стакан, фужер) заливаємо нижній шар білим і ставимо в холодильник. Коли нижній шар вже трохи застиг акуратно виливаємо на нього сметану з капучино і ставимо в холодильник до повного застигання. Шари можна чергувати по 2-3 рази.

"Якщо я піду на пенсію, то помру": 101-річна власниця ювелірного бізнесу досі щодня на роботі (відео)

четвер, 4 грудень 2025, 22:27

Попри свій поважний вік, 101-річна мешканка Нью-Джерсі Енн Анжелетті не збирається на пенсію і залишається надзвичайно активною і веде бізнес, передають Патріоти України. На каналі Eyewitness News ABC7NY вийшов сюжет про 101-річну Енн Анжелі, яка щотиж...

"Вербували не один рік": Хто міг переконати українську спортсменку взяти громадянство РФ

четвер, 4 грудень 2025, 22:14

Українська гімнастка Марія Височанська прокоментувала рішення стрибунки у воду Софії Лискун отримати паспорт Росії, передають Патріоти України. Під прапором України уродженка Луганська здобула 11 медалей на чемпіонатах Європи, стала срібною призеркою ч...