Неймовірний ефект! Британка схудла на 76 кг, вживаючи піцу і чіпси (фото до і після)

Медсестра з англійського міста Тавісток Менді Коулз схудла на 76 кілограмів при цьому не відмовляючи собі в улюбленій їжі. Так, вона вживала піцу і чіпси і при цьому скидала вагу, передають Патріоти України.

Програма схуднення дозволяла Коулз включати в свій раціон улюблені продукти, які укладалися в певний ліміт калорій.

"Найкраще в цій програмі схуднення - тобі нічого не заборонено. Якщо я захочу з'їсти на прогулянці з сином морозиво, я можу себе не обмежувати", - пояснила британка.

Жінка схудла до 73 кілограмів за рік і два місяці. У Коулз ледь не стався зрив, коли її чоловікові діагностували невиліковний рак нирки.

"Раніше я постаралася б втішити себе коробкою цукерок і пляшкою вина. Але тепер у мене була група підтримки, яка допомогла мені прийти в себе. Мені допомогли і подарували віру в себе", - додала жінка.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...