Неймовірний "прорив" наддержави: У Росії влаштували урочисте відкриття смітника (фото)

У Тверській області Росії чиновники урочисто відкрили смітник, що висміяли в інтернеті. Про це повідомляє користувач мережі Максим Мирович в Twitter, передають Патріоти України.

"У Тверській області Росії чиновники урочисто відкрили смітник - з перерізанням стрічки і повітряними кульками, але без короваю. Смітник на фото зліва, а на фото праворуч - житлові будинки, дивіться не переплутайте", - написав він і опублікував знімки.

Однак не всі користувачі зрозуміли ситуацію, тому обговорили її в мережі.

Нагадаємо, що такий випадок не перший на території Російської Федерації. Там часто міські чиновники урочисто відкривають відремонтовані або зроблені дитячі майданчики, зупинки і навіть смітники.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...