Неймовірний "тюнінг": Білоруський водій обклеїв своє "Пежо"… дровами (фото, відео)

Іноді спроби виділити своє авто на дорозі доходять до абсурду. Обклеюванням машин різноманітними плівками вже нікого не здивуєш, а ось зовнішня обробка справжнім деревом - це вже дійсно цікаво, повідомляють Патріоти України.

На дорогах білоруського міста Ліда можна зустріти дерев'яний Peugeot 605, який здатний шокувати навіть хлопців з Mansory. Молодий хлопець на ім'я Віталій створив справжній "паркетник", у прямому сенсі цього слова. Автомобіль повністю обклеєний дерев'яними дощечками.

В інтерв'ю виданню "АвтоГродно", творець даного диво-седана зазначив, що обклеюванням седана деревом він займався разом з двома помічниками і на весь процес зайняв 2 дні.

Спершу автомобіль обернули монтажною стрічкою, а потім на неї приклеїли дошки. Після парадного виїзду в місто паркетному Peugeot 605 вирішили повернути колишній вигляд, але Віталій уже заявив, що скоро підготує новий, не менш ефектний проект.



Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...