Нехай ходить пішки: У Києві таксист висадив жінку, яка зізналася, що ненавидить українську (відео)

У Києві п’яна пасажирка заявила таксисту, що вона ненавидить українську мову. Після цих слів чоловік зупинив автомобіль, повернув гроші за поїздку та ввічливо попросив жінку та її супутника вийти з автомобіля, зазначають Патріоти України.

Рішення таксиста обурило пасажирів. Чоловік, який їхав на передньому сидінні, зазначив, що теж ненавидить українську мову. Він почав матюкатися та загрожувати водієві. Як аргумент він заявив, що є корінним киянином і виріс на Бессарабці. Він також зазначив, що має українське ім’я “Тарас”. В результаті парочка все ж таки погодилася вийти з таксі.

Насамкінець чоловік обізвав водія націоналістом та тварюкою. Зазначимо, що пасажири перебували у стані алкогольного сп’яніння. Жінка насилу могла зв’язати два слова.

“Ганьба таким “киянам”! А водій молодець, дякую за позицію, щастя Вам і здоров’я! Слава Україні!”, “Молодець таксист! Серед трьох істот, він – єдина людина”, “Ніхто не забороняє спілкуватися російською, але не смій ображати українську мову”, “Я хоч і говорю російською, але, якби таке про українську мову почув від когось, так спокійно вони б у мене з машини не вийшли. Сволоти”, – коментують відео користувачі Мережі.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...