"Нехай легені на межі, зате не роздаєш 5G": Пародист влучно висміяв противників вакцинації (відео)

Вакцинація від коронавірусу в Україні йде повним ходом, але є і її противники. Пародист з Трускавця Богдан Процишин вирішив висміяти людей, які не довіряють фактам та прислухаються до сумнівних джерел інформації, зазначають Патріоти України.

Основою темою відеороботи відомого пародиста з Львівщини стали противники вакцинації та їх аргументи, пише Главред.

"Безжально вдаримо іронією по ковіду! Як легко зібрати родичів за столом і здійснити мрії? Вся правда від експерта!",- йдеться у підписі під відео.

Головний герой мініфільму - патологоанатом, який наспівує відому мелодію з українським текстом. Знаходиться медик на своєму робочому місці на тлі небіжчика. У тексті пісні він перечислив всі відомі аргументи противників вакцинації, зробивши це за допомогою іронії та чорного гумору:

"Нехай легкі на межі, зате не роздаєш 5G", "Ковід - афера, вакцина - мітка Люцифера", " Вакцина - зло! Борися зі злом! Збери сім'ю за столом на дев'ять і сорок. На дев'ять і на сорок днів".

Відео Процишина всього за добу набрало вже майже 150 тисяч переглядів. Враховуючи кількість лайків, більшості глядачів воно сподобалося. "Шокуюча правда про вакцинацію" - відео:

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...