"Нехай мізки свої продасть": Журналісти знайшли хазяйку "собаки елітної породи", з якою говорив нардеп Брагар

Любов Колюча, яка спілкувалася з нардепом від "Слуги народу" Євгенієм Брагарем в ефірі каналу "112 Україна" 31 січня, повідомила, що її песику 14 років, він майже не бачить.

Любов Колюча. Фото: cbn.com.ua.

Пенсіонерку, яка 31 січня зателефонувала у студію каналу "112 Україна" і почула пропозицію народного депутата від фракції "Слуга народу" Євгенія Брагаря продати "собаку елітної породи", щоб оплатити рахунки за комунальні послуги, звуть Любов Колюча, вона живе в селі Аджамка Кіровоградської області. Про це повідомляє "CBN: Центральноукраїнське бюро новин", передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що у неї є собака. Домашнього вихованця звуть Шарик. Шарику 14 років, він майже не бачить, повідомила пенсіонерка. Відповідаючи на запитання журналістів, що б вона відповіла Брагарю, жінка сказала: "Нехай мізки свої продасть. Треба ж трохи думати, що говориш. Він молодий, може, ще не навчився. Нехай учиться".

Пенсіонерка розповіла також, що Брагар після ефіру телефонував їй. "Він перепросив і сказав, що це мене не стосувалося, щоб я не ображалася. Сказав, що допоможе мені. Я просто зараз зайнята, тому домовилися зідзвонитися пізніше. Я йому сказала, що, буває таке, але потрібно думати, що ти говориш, вас обрали", – зазначила вона.

За словами Колючої, на парламентських виборах вона голосувала за партію "Слуга народу", а на президентських – за нинішнього главу держави Володимира Зеленського. Вона розповіла, що хворіє і давно не купувала фруктів.

"У супермаркеті кісточки по 23 грн/кг, те, що собакам беруть, а ми собі купуємо. Варимо, обсмоктуємо і собаці віддаємо. Недавно дід купив кілограм яблук дешевше, а вони взагалі несмачні, пом'яті... У мене проблеми зі щитовидкою, я б гранат із задоволенням з'їла б, корольок, банан", – додала пенсіонерка. За словами жінки, зараз вона не голосувала б за "Слугу народу".

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...