"Нехай прикладають до ран фото Путіна": Поранені окупанти масово вмирають через нестачу медиків

У путінської армії - великі проблеми з медициною в ході війни в Україні. Більшість поранених російських окупантів не отримує належну медичну допомогу і вмирає, бо штатні медики в бойових підрозділах – це великий дефіцит. До того ж не всі вони мають необхідні навички і досвід. Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"За наявною інформацією, військовослужбовці ЗС РФ дотримуються думки, що "якщо солдат в Україні поранений — значить, найімовірніше, він буде мертвим". Це відбувається тому, що військовослужбовці не проходили медичної підготовки і не здатні надати собі або товаришеві першу медичну допомогу", - написав Цимбалюк.

За його словами, військові аптечки складено за радянськими стандартами, в основному з простроченими медикаментами. Тому більшість поранених гине на ранніх стадіях, навіть не вибравшись з поля бою. Крім того, у окупантів є також проблема з медиками – кваліфікованих фахівців дуже мало. Всі вони знаходяться в польових госпіталях, куди солдатів в більшості випадків не довозять.

"Штатні медики в бойових підрозділах - це великий дефіцит, до того ж не всі вони мають необхідні навички та досвід у достатній кількості. Щоби вирішити проблему з відсутністю медичних кадрів, лікарів достроково випускають з вишів і відправляють в Україну, однак ситуацію це не змінює", – резюмував Цимбалюк. Українці в соцмережі порадили російським окупантам прикладати до ран фото Путіна або подорожник.

"Фронту терміново потрібен Кашпіровський. Якщо вже воду через телевізор він здатний зарядити, то вилікувати солдата - нікчемна справа", - іронізує один з користувачів.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...