"Нехай щастить": Відомій російській актрисі заборонили в'їзд в Україну (відео)

Українські прикордонники заборонили в'їзд у країну російській актрисі Розі Хайрулліній, яка незаконно відвідувала тимчасово окуповану територію Крим. Знаменитість затримали в аеропорту "Бориспіль". Про це повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби України, передають Патріоти України.

Так, під час розмови з прикордонниками з'ясувалося, що Хайрулліна перебувала в Криму, водночас порушивши встановлений Україною порядок в'їзду-виїзду.

У нашу країну актриса прилетіла рейсом з Мінська. За її словами, в Крим вона їздила нібито з приватним візитом навесні 2020 року і потрапляла туди авіарейсом. У той же час зафіксовано і інші її візити на окуповану територію. Хайрулліна додала, що вона планувала взяти участь у кінозйомках в Україні. Тепер за порушення знаменитості заборонили в'їзд у нашу державу терміном на три роки. Зараз актриса покинула країну зворотним рейсом до Білорусі.

Нагадаємо, Роза Хайрулліна – радянська і російська актриса театру і кіно, заслужена артистка РФ і Татарстану. Вона відома телеглядачам за ролями в "Орді", серіалах "Ольга" і "Утриманки".

Раніше в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали і не пустили в Україну російську блогерку, яка відвідувала тимчасово окуповану територію Крим. Це сталося під час оформлення пасажирів авіарейсу, який прибув із Туреччини.

Також в аеропорту "Бориспіль" затримали двох громадян Російської Федерації, які прибули авіарейсом із Туреччини. Їх не пустили в Україну через відвідування свого часу окупованого Криму. Одним із росіян виявився відомий у РФ рок-музикант і актор Петро Мамонов.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...