"Нехай тому Путіну повилазить. Його всі лають та ненавидять": 95-річна бабуся з "ісконно руской" Курщини рідною мовою розповіла все, що думає, про московського фюрера (відео)

Українські бійці на звільнених територіях Північної Слобожанщини спілкується з місцевим населенням, де старше покоління береже мову своїх славних пращурів - українських козаків, зазначають Патріоти України.

Характерний епізод з курського села під Суджою наводить у своєму пості Юрій Бутусов:

"Бабушка Лида - украинка, ей 95 лет от роду. Живёт в селе Гоголевка Курской области. В детстве она пережила Вторую мировую, своими глазами видела многочисленные преступления советских войск, пережила Голодоморы, поэтому несмотря на то, что живет в РФ, в политической ситуации разбирается гораздо лучше нынешних оголтелых российских победобесов.

Сегодня баба Лида называет украинских воинов-освободителей своими детками и проклинает Путина за то, что на старости лет ей снова приходится жить под обстрелами из-за войны, которую русские нацисты принесли на ее землю"

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...