"Нехай уб'ють, нехай забирають все": Ломаченко у відповідь на претензії українців виклав нове відео Московського патріархату

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (16-2, 11 КО) після скандалу зі своїм постом в Instagram від 31 грудня вирішив відповісти українцям. Напередодні наш титулований співвітчизник замість вітального послання з Новим роком опублікував звернення архієрея УПЦ МП, де наша держава звинувачується в тому, що вона розв'язала війну проти церкви. Українці у соцмережах бурхливо відреагували на це, звинувативши Ломаченка у пособництві російським окупантом та назвавши ситуацію ганьбою. 1 січня Василь розмістити нову посаду з уривком із того самого виступу священика УПЦ МП Лонгіна (у світі Михайло Жар), передають Патріоти України.

"Бог любить вас. Нехай уб'ють, нехай забирають все, це до певного часу, але тяжка година йде. Я дам пораду: намагайтеся люди, які живуть у містах, долучатися до села. Ділянка землі буде вас годувати. Попереду дуже тяжко буде. Те, що їх вони заберуть, але ми залишимося з Богом. Так будемо рятуватися. І найголовніше – бережіть себе і нашу православну віру в чистоті", – йдеться на відео.

Також у кліпі Лонгін звертається до "сильних світу цього". "Ми віримо в пани Бога, але вам не віримо, тому що ви почали гнати христових дітей, божих дітей. Божу церкву ви вирішили закрити. Ви вирішили зупинити пани Бога. Яке божевілля, брати та сестри? Вам не страшно, коли ви говорите" Іду воювати з Богом". Покайтеся! Ще є час", – відзначається у проповіді.

Ролик Ломаченко підписав цитатою із Євангелії. "Той, хто має вуха чути, нехай почує". Усі мають вуха, але не всі мають вуха чути. Через вуха чути – означає мати вуха душі отвір. Ніякої користі не приносять нам тілесні вуха, коли вуха душевні зачинені. Тіло має свою глухоту, коли його вуха закриті. Так і душа має свою глухоту, коли слух у неї закритий", – йдеться під відео.

Зазначимо, що славнозвісний український тенісист Сергій Стаховський також бурхливо відреагував на подібні дії свого співвітчизника. Сергій, який зараз служить у ЗСУ, назвав Ломаченко дебілом.


Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...