Нех...й шастать: До України не впустили російську блогерку

За порушення порядку відвідування окупованого Криму росіянці заборонено в’їзд до України терміном на три роки.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" заборонили в’їзд в Україну російській блогерці. Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби, передають Патріоти України.

"Під час оформлення пасажирів авіарейса, що прибув з Туреччини, прикордонники виявили громадянку РФ, 1994 року народження, яка порушила порядок в’їзду-виїзду на ТОТ АР Крим. Порушницею виявилася російська блогерка", - йдеться в повідомленні.

Її не пропустили в Україну та заборонили в’їзд до нашої країни терміном на три роки. "Наразі росіянка чекає зворотного рейсу", - повідомили в ДПСУ.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...