"Нех*й шастать": Росіян, які підтримують за кордоном війну в Україні, запропонували депортувати до Росії

Український півзахисник грецького АЕК Євген Шахов вважає, що тих росіян, які живуть за кордоном і підтримують повномасштабне вторгнення проти України, необхідно відправляти назад. Щоб вони любили свою батьківщину вдома, за тих умов, які їм створив їхній уряд, передають Патріоти України.

"Вважаю, що всі росіяни, які знаходяться в інших країнах і при цьому проводять марші на підтримку російської агресії в Україні, повинні бути депортовані назад до Росії. Нех*й батьківщину любити на відстані", – написав Шахов у себе в Instagram.Зазначимо, що кілька днів тому у Німеччині, емігрант із Росії на ім'я Ігор, організував у Берліні автопробіг на підтримку нападу на Україну. На машинах майоріли прапори РФ, СРСР, ВДВ, звучав "Батяня-комбат".

Після того, як про акцію стало відомо в пресі, бізнес Ігоря (він власник автосервісу) впав. На сайті йому стали ставити мінімальні оцінки та залишати негативні відгуки.В одному з недавніх коментар Ігор зізнався, що зробив велику помилку з цим автопробігом, оскільки "не знав про трагедію в Україні".

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...