"Нех*й шастать!": У Чорнобилі показали хоробре звірятко, яке проганяє з території авто (відео)

Мова йде про єнотовидну собаку.

У Чорнобильському заповіднику на відео потрапило миле звірятко, яке хоробро оберігає свою територію. Та так, що навіть машини змушені здавати назад, щоб не нарватися на його гнів. Мова йде про єнотовидну собаку, яка з одного боку потішила співробітників Чорнобильського Радіаційно-екологічного біосферного заповідника. Але водночас, вони кажуть, що поведінка тварини може бути пов'язана з хворобою. Кадри з єнотовидною собакою з'явилися на сторінці Facebook організації, передають Патріоти України.

"Ось такі хоробрі звірі живуть на території нашого Заповідника. Єнотовидний собака не боїться ні автомобіля, ні людей, тому що це його ліс!" - пишуть у заповіднику.

З усім тим біологи кажуть, що така поведінка нетипова для єнотовидних собак, як і для інших невеликих хижаків. "Вони, швидше, втечуть чи сховаються, ніж агресивно кидатимуть на невідомого супротивника. Можливо, "єнотовидка" хвора. Є підозра на сказ. А це, звичайно, вже не так весело, як на відео. Хоча у природи свої закони. Людська мораль їм чужа", - додали фахівці.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...