Нелюд, що викрав, зґвалтував і спалив відому юристку, пояснює жорстокий злочин... браком коштів на оренду

Спочатку жінку хотіли пограбувати, та грошей при ній не було...

У Бразилії стався шокуючий випадок: відомого адвоката жорстоко зґвалтували і спалили через гроші на оренду. Обвуглений труп 50-річної юристки Патрісії Са Фортес знайшли в ніч на суботу, 23 січня, в районі Ітаіпава (Петрополіс, штат Ріо-де-Жанейро), передають Патріоти України з посиланням на Metropoles.

Повідомляється, що жінку викрали напередодні. Її автомобіль Mitsubishi ASX знайшли недалеко від в'їзду в одну з фавел. Крім того, поліції вдалося по гарячих слідах затримати підозрюваного в жорсткому злочині. Ним виявився муляр Рожеріо Сантос, який сховався в будинку своєї дівчини, проте швидко був виявлений правоохоронцями.
Робочий відразу зізнався у скоєному злочині. Як виявилося, у нього не було грошей, щоб заплатити орендну плату за квартиру. Він вирішив напасти на адвоката, однак оскільки у Патрісії не виявилося з собою грошей, Рожеріо викрав її і згвалтував. Після статевого акту муляр кілька разів ударив жінку по голові, в результаті чого вона померла. Щоб приховати сліди злочину, злочинець завалив тіло автомобільними покришками і підпалив.
Тепер йому загрожує тривалий тюремний термін.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...