Нелюд заслуговує на довічне! Уся в ранах: Показали фото жінки, яку обварив окропом чоловік

25-річна Анастасія Шаповала із Запоріжжя, яку облив окропом цивільний чоловік 33-річний Дмитро Межебицький, почувається краще, повідомляють Патріоти України.

Її з реанімаційного відділення найближчими днями переведуть до звичайної палати. Але до повного одужання ще далеко. Обличчя, верхня частина тіла та руки жінки – усі в ранах, розповіла кореспондентові засновниця благодійного фонду "Емоція" Злата Некрасова.

"Велике спасибі усім, хто брав участь і допомагав мені на лікування",- каже сама Анастасія.

6-річний син і 4-річна донька жінки зараз перебувають під опікою у баби по батькові. Вона сама вже була в лікарні, але заявила, що матеріально нічим допомогти не може. Анастасія - сирота, з близьких людей у неї є тільки брат. Вона закінчила Матвіївську школу-інтернат.

Дмитро Межебицький досі в розшуку. Справу перекваліфікували на "замах на умисне вбивство". Йому загрожує до 15 років за ґратами.
Джерело: Gazeta.ua

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...