Нелюда покарають? У Кривому Розі поліцейський проштрикнув вилами собаку, а потім кинув у багаття

Слідчі Державного бюро розслідувань направили до суду обвинувальний акт стосовно співробітника Криворізького відділу поліції.

У Кривому Розі поліцейський жорстоко напав на безпритульного собаку. Він проштрикнув вилами тварину, а потім кинув її у багаття. Про це повідомляє прес-служба ДБР, передають Патріоти України.

Слідчі Державного бюро розслідувань направили до суду обвинувальний акт стосовно співробітника Криворізького відділу поліції. "2 березня 2019 року до поліцейського та його малолітнього сина на відстань близько 2 метрів підійшов безпритульний собака і почав гавкати. Правоохоронець, який у цей час прибирав територію біля свого будинку, вдарив тварину вилами. Після цього відвів сина у будинок, а сам повернувся на вулицю. Наздогнав пса та встромив у нього вила, підняв та жбурнув у багаття, яке розвів незадовго до інциденту. Від загибелі тварину врятували очевидці події", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронець обвинувачується у жорстокому поводженні з твариною (ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України). Якщо провину доведуть, то обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Джерело: ТСН.ua

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...