Нелюдська жорстокість: На Чернігівщині двоє хлопців побили перехожого і залишили помирати біля сміттєвих баків

На Чернігівщині двоє хлопців, у тому числі неповнолітній, до смерті побили випадкового перехожого. Про це повідомили у секторі комунікацій Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, 28 січня у Сновську біля сміттєвих баків виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Правоохоронці встановили особу загиблого і розпочали пошуки осіб, причетних до його загибелі. Під час розслідування поліція вийшла на двох місцевих жителів, 1997 та 2004 р. н., які після вживання алкоголю «шукали пригод» містом й натрапили на чоловіка, якого тяжко побили й кинули у безпорадному стані помирати. Хлопці зізналися у вбивстві й надали правдиві покази.

«Один з них вже потрапляв у поле зору поліції за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, інший – ще не досяг повноліття. Вони розповіли, що напередодні після випивки гуляли містом і натрапили на чоловіка, 1996 р. н., який теж був у стані сп'яніння. Почали до нього чіплятися, зав’язалася бійка, під час якої удвох побили потерпілого руками й ногами, після цього відтягли його до сміттєвих баків й покинули там», - йдеться у повідомленні. У поліції також уточнили, що, якби постраждалого хтось помітив та вчасно надав допомогу, він би не загинув. «Завдані травми і переохолодження вночі стали смертельними», - зазначили у поліції.

Обох зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 п. 12 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Триває досудове розслідування.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...