Нелюди дешево відбулися: Суд у Кривому Розі виніс вирок прийомним батькам, які розчленували та спалили тіло доньки

У Кривому Розі Дніпропетровської області до 9 років позбавлення волі засуджено прийомних батьків, які у 2017 році розчленували та спалили тіло 6-річної доньки Аміни Менго. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

За інформацією поліції, дівчинка зникла влітку 2017 року. На пошуки дитини було орієнтовано весь особовий склад поліції міста. Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що до її зникнення причетні прийомні батьки.

"Було встановлено, що тіло дитини розчленували й спалили, а обвуглені рештки затопили у водоймі. Результати експертних досліджень показали, що знайдені в річці рештки належать зниклій дівчинці. У нарузі над тілом прийомної доньки правоохоронці запідозрили її прийомних батьків. В ході досудового розслідування слідчі зібрали безперечні докази їх вини та направили обвинувальний акт до суду", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 24 січня, вироком Дзержинського районного суду міста Кривий Ріг обвинувачених визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 297 (наруга над тілом загиблого), а також за ч. 2 ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ч. 2 ст. 384 (введення в оману суду або іншого уповноваженого органу) Кримінального кодексу України. Зазначається, що кожному з подружжя призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 9 років.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...