"Нема чим дихати": Відома акторка обурилася "сервісом" від "Укрзалізниці" й показала фото

Відома українська актриса і активістка Римма Зюбіна поділилася враженнями від поїздки в поїзді "Укрзалізниці" за маршрутом Херсон-Київ й обурилася рівнем надання послуг для пасажирів, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Facebook Зюбіна розповіла, що вона придбала квиток у вагон першого класу, проте виявилося, що це був звичайний купейний вагон. Час у дорозі – майже вісім годин, вартість квитка – 500 грн, сидіти весь цей час там занадто незручно, зазначає акторка. Окремо вона обурилася курінням в тамбурах, яке практикують деякі пасажири.

"За кілька годин нема чим дихати в середині вагона і провідники відповідають. що вони не поліція і штрафувати не можуть, тому й ніяк вплинути теж не можуть. Як з цим боротися? Може штрафи варто підвищити? Свідомість і взаємоповага в нашій Країні миттєво прокинуться.", – написала Римма Зюбіна.

В Укрзалізниці перепросили за ситуацію, що склалася

У коментарях до посту на скарги актриси відреагувала "Укрзалізниця", пояснивши заміну вагона "технічними причинами". "З технічних причин один з вагонів був замінений в депо, тому перепрошуємо", – сказано у відповіді перевізника.

В "Укрзалізниці" також засудили бездіяльність начальника поїзда стосовно куріння в тамбурі вагона і попросили Зюбіну надати їм більш детальну інформацію про поїздку для повноцінного розслідування даного інциденту.

Між тим у коментарях нагадали, що начальник потяга має право накладати штраф на тих, хто палить. Втім, деякі пасажири акцентували на тому, що цим нерідко займаються й самі провідники, яких помічають з цигарками в тамбурах.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...