Немає й нятяку на туристичний "бум": У мережі показали фото та відео "мертвого" сезону в окупованому Бердянську

У розпал курортного сезону тимчасово окупований Бердянськ продовжує пустувати. Місцеві жителі знімають на відео та фотографують порожні пляжі, вулиці, набережні популярного серед українців курортного міста на березі Азовського моря. Відповідні відео публікують мешканці окупованого міста, передають Патріоти України.

Серед одиниць тих, хто потрапляє до кадру, можна припустити, що це є городяни, які не залишили Бердянськ. На одному з відео автор констатує, що цьогорічний сезон - мертвий. Немає ні атракціонів, ні розваг, ні відпочиваючих. Водночас ціни на номери "все включено" дуже низькі - 400 гривень, а на простіші номери - всього 200-250 гривень.

Також місцева мешканка зняла Бердянськ у пообідній час у липні на середній косі, на найпопулярнішому до цього року пляжі. У середині липня така сама ситуація спостерігалася і на третьому пляжі - "Пляж найкращих подруг".

Фото: facebook.com/Яна Сенченко

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...