Немає із чого приготувати: У "замінниках" Mcdonald's "Вкусно и точка" не буде картоплі фрі, - ЗМІ

У частині мережі ресторанів фастфуду "Вкусно и точка", якою замінили Mcdonald's, не буде фрі. Причиною стало те, що минулий рік в Росії виявився неврожайним для сортів картоплі, які використовуються для виробництва цієї страви в підприємствах мережі. Про це повідомили російському "РБК" в компанії, передають Патріоти України.

Зазначається, що в деяких закладах також може бути недоступною картопля по-селянськи. "Протягом останніх 8 років компанія орієнтувалася на російських постачальників і закуповувала продукти у них. Крім того, став неможливий імпорт з ринків, які могли б стати тимчасовими постачальниками картоплі для підприємств в Росії", — пояснили в компанії.

Очікується, що в повному обсязі картопля з'явиться в меню на початку наступного врожайного року - восени 2022-го. За оцінками компанії, такі складнощі будуть і в інших ресторанів. Під новим брендом з 12 червня відкрилися перші 14 ресторанів, в яких раніше були розташовані заклади мережі Mcdonald's. Однак після відкриття нова мережа потрапила одразу в кілька скандалів. Причиною став не тільки вкрадений логотип, але і випадки отруєння.

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка "Титаніка" і "Володаря перснів": Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...