Немає квартири, машини, няні та школи... проблеми у шлюбі: Зрадниця Сєдокова розповіла про своє важке життя у США і надії на нове життя у Москві

Співачка Анна Сєдокова

Співачка Анна Сєдокова, яка забрала чоловіка із родини, вже кілька років живе в Маямі з баскетболістом Янісом Тіммою і сином Гектором від минулих стосунків. Після переїзду за кордон у латвійського спортсмена не було контрактів, тому тривалий час сім'ю повністю утримувала Сєдокова, пишуть російські ЗМІ.

У 2022 році через фінансові труднощі співачці довелося продати квартиру в Москві, яку вона брала в іпотеку за 58 мільйонів рублів. Мовчунка про війну у рідній Україні заявила, що їй просто не хочеться займатися ремонтом у квартирі, де вона не збирається жити, оскільки планує купити апартаменти в іншій країні.

Відомо, що напередодні артистка несподівано повернулася до столиці країни-окупантки з маленьким сином. Й зайнялася пошуком квартири. Тобто, вважають журналісти, співачка найближчим часом збирається жити в росії окремо від чоловіка. Анна дала зрозуміти, що Яніс не допомагає їй вирішити побутові питання.

«Це ми. У нас поки що немає квартири, машини, няні та школи. Але зате є ми. А значить усе знайдемо. Попереду дуже цікаве життя і нові повороти. У мене є улюблена професія, чудові мізки, величезне бажання працювати і досягати нових вершин. А значить ми сильні, ми впораємося», — написала Сєдокова у той час, поки її рідний Київ та інші українські міста обстрілюють російськими ракетами.

Співачка, яка вже активно знову почала давати концерти за криваві рублі, не стала уточнювати, що саме вона має на увазі під новим етапом у житті, але шанувальники припустили, що артистка знову посварилася з баскетболістом. Влітку подружжя вже провокувало чутки про розлучення.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...