"Немає навіть мінімального критичного мислення": Ексгравець "Шахтаря" розповів, що думає про футболістів збірної Боснії, які виступають у РФ

У коментарі NV колишній голкіпер Шахтаря пояснив, що може означати, зокрема, останні скандальні заяви сербського тренера Боснії і Герцеговини про війну в Україні перед протистоянням команд у рамках відбору на Євро-2024, передають Патріоти України.

Євген Гриценко — український футболіст, який 15 років провів у структурі Гірників. Уродженець Донецька нині грає в чемпіонаті Таджикистану за клуб Равшан.

У розмові зі ЗМІ Євген Гриценко поділився думкою стосовно того, що на гру проти України до національної збірної Боснії і Герцеговини викликали чотирьох футболістів, які грають в чемпіонаті Росії. А також звернувся до українських гравців перед важливим матчем відбору на Євро-2024.

— Навколо цього матчу вже досить багато скандальних заяв. Що вже казати про виклик легіонерів із чемпіонату РФ на гру проти збірної України. Як думаєте, цей момент більше буде мотивувати українців? Чи, навпаки, може зіграти проти нас?

— Я вважаю, що підопічним Реброва абсолютно наплювати звідки приїхали боснійські легіонери. Це їх вибір. Схоже, що вони [гравці Боснії, які грають у РФ] не розуміють, чому весь цивілізований світ їх засуджує за контракти з командами із країни терористів… Шкода, що в них немає навіть мінімального критичного мислення.

Розмови та якісь спекуляції на фоні війни перед іграми збірної, це лише спроба вплинути психологічно на українських гравців. Слухати якісь думки незрозуміло кого, точно не треба нашим хлопцям. Треба думати про футбол, не дивлячись на суперника. Українським футболістам можу побажати тільки перемоги. Уся країна буде з ними їм це точно до снаги. Слава Україні!


Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...