"Немає слів. Просто сльози": Олімпійську чемпіонку вбив коронавірус

Прославлена угорська спортсменка, олімпійська чемпіонка Ігор в Афінах-2004 зі стендової стрільби Діана Ігалі померла у віці 56 років від коронавіруса, повідомляють Патріоти України із посиланням на infostart.hu.

У минулий вівторок колишню спортсменку, яка обіймала пост віце-президента Федерації стрільби Угорщини, госпіталізували після погіршення самопочуття, а вранці в п'ятницю, 9 квітня, вона померла. «Діана Ігалі померла. Немає слів. Просто сльози», - написав на своїй сторінці в Facebook мер містечка Терекбалінт, де жила зірка спорту, Шандор Елек.

Діана Ігалі народилася і виросла в Будапешті в родині стрілка національної збірної Йожефа Ігалі. Крім «золота» Ігор-2004 (свій тріумф спортсменка присвятила батькові, який помер в 1997 році) учасниця чотирьох Олімпіад здобула також «бронзу» в Сіднеї-2000. Ігалі була чотирикратною чемпіонкою світу, п'ятикратною чемпіонкою Європи, в цілому 32 рази піднімаючись на п'єдестал пошани світових і європейських першостей. Зірка світової стендової стрільби 22 рази ставала чемпіонкою Угорщини. У 2000 році Діану Ігалі нагородили Золотим хрестом за заслуги перед Угорською Республікою.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...