"Немає тут секретних лабораторій": Російський окупант раптово "прозрів" в Україні і переконує зазомбовану матір

Декі російські загарбники уже починають "прозрівати" на війні в Україні, і в телефонних розмовах переконують родичів не вірити у міфи, які поширює російська пропаганда. Перехоплену розмову такого змісту між російським солдатом, який бере участь у війні проти України, і його матір’ю оприлюднила Служба безпеки України, передають Патріоти України.

Матір повторює сину ніби завчені фрази про те, що російські військові пішли в Україну, щоб нібито "захистити свою країну", "захистити свої кордони", бо Україна нібито хотіла поставити атомну зброю. На що син їй відповідає: "Ти думаєш, Путіну важливий народ? Йому земля потрібна, і все".

Також він спростував популярні в Росії міфи, що нібито в Україні стоять якісь лабораторії, де розробили вірус, від якого помирає худоба в РФ, і де працювали над розробкою коронавірусу. Такі чутки, в які вірить його матір, син назвав дурницями. Вона почала задумуватися над словами сина, лише коли він почав аргументувати, що в Україні набагато більше домашніх тварин, ніж в Росії, і навіщо українцям щось таке робити у своїх лабораторіях, ризикуючи поставити під удар перш за все свою худобу.

В Україні запропонували ввести податок на бездітність - зареєстровано законопроєкт

вівторок, 21 травень 2024, 10:38

Народний депутат Сергій Гривко від партії "Слуга народу" пропонує запровадити "демографічний збір". Про це йдеться у зареєстрованому законопроєкті № 11264 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо створення передум...

Оце так: Усика відсторонили від боксу після перемоги над Ф'юрі

вівторок, 21 травень 2024, 10:30

Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) не зможе проводити тренування та поєдинки у найближчі півтора місяця. Нашого співвітчизника було відсторонено від боксу після бою з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО), в якому він зав...