Немає в жодному списку: Батько "зниклого" строковика з "Москви", який мріяв про вбивства українців, розповів про нову брехню РФ

Дмитро Шкребець, батько строковика, який служив на потопленому російському крейсері "Москва", досі не знає, що насправді сталося з його сином. У Міноборони РФ йому сказали, що солдат не значиться в жодному зі списків, передають Патріоти України.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у російській соцмережі "ВКонтакте". Імені його сина немає ні серед загиблих, ні в списках поранених, ні в списках зниклих безвісти.

У Міноборони країни-агресора Шкребцю сказали звертатися до командирів військової частини, де служив його син-строковик. Заступник командира дивізії Бугорський Олексій Олександрович, який першим повідомив, що солдат Єгор Шкребець зник безвісти, сказав, що "не знає, навіщо вони (Міноборони РФ – Ред.) так кажуть".

При цьому сам Бугорський ще 14 квітня сказав батькам зниклого військового, що пошукові роботи, звісно, продовжуються, але "за такої температури води шансів немає". Він порадив рідним молитися. Шкребець зазначив, що інформацію про те, що син зник безвісти, він отримав у той момент, коли в Міноборони оголосили, що весь екіпаж нібито евакуйовано.

Тепер же там кажуть, що його сина ні в яких списках немає, і переводять стрілки. "І склалася така ситуація, що ми, батьки дітей, що "зникли", 8 днів чуємо від офіцерів усіх рангів ЧФ, що наші діти у списках "зниклих безвісти", а від мін.оборони чуємо що весь екіпаж евакуйований. І ми живемо в цьому сюрреалістичному божевіллі вже 9 днів!!" – поскаржився батько строковика.

Він додав, що його не просили замовчувати цю інформацію, і йому "нічого розголошувати і нема чим дискредитувати"."І головне, чим я керуюсь – це батьківський біль про втрату сина, хоч надія на диво і живе, і бажання пробити цю тупу стіну байдужого, розлютованого мовчання", – додав чоловік.

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...