"Неможливо дивитися без сліз": У Києві мати побачила сина-підлітка, який стрибнув з даху багатоповерхівки і загинув (фото)

У Києві підліток вчинив самогубство - він зістрибнув з даху одного з багатоповерхових будинків. Як розповів у Facebook користувач Максим Образенко, на місце трагедії прийшла мати молодої людини, інформують Патріоти України.

За словами свідків, все сталося 13 вересня просто посеред дня, коли хлопець піднявся наверх будинку і зробив фатальний стрибок вниз.

"Сьогодні став свідком трагедії. З даху будинку, де ми живемо, впав підліток. Впав сам. Зайшов у будинок, піднявся наверх і стрибнув", - пише очевидець. Користувач також опублікував кадри з місця трагедії, на яких відображено, як жінка присіла біля тіла загиблого, на іншому знімку загиблий накритий чорною плівкою.

"Жесть. Коли бачиш по ТБ, це одне, коли це сталося майже на твоїх очах і бачиш все це сам - зовсім інше. Через півгодини привели його мати... Це неможливо було дивитися без сліз. Дуже шкода", - додав Образенко.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...