Неможливо відірвати погляд: Художниця перетворює макіяж на маленькі твори мистецтва (фото)

Хто б міг подумати, що повіки можуть бути полотном.

Візажист з Ізраїлю на ім'я Тал Пелег опанувала мистецтво макіяжу досконало, і тепер її роботи більше нагадують картини, ніж звичний мейкап. Малюнки, які вона створює на повіках, дуже крихітні, але сповнені деталей та фарб. Всі шедеври художниця створює на власному оці, використовуючи в основному тіні для повік, підводки, акварелі й, звичайно, мініатюрні кисті. Автор задіє не тільки повіку, але також брову та вії. Сьогодні роботами дівчини захоплюються 236 тисяч дописувачів в Instagram, передають Патріоти України.

В її творчості часто присутні відсилання до поп-культури, зокрема до фільмів та телешоу, а також до сцен з казок. Тал зазначає, що їй вдається черпати натхнення з усього, що їй доводиться бачити - з тваринного світу і природи, ну і, звичайно ж, з соціальних проблем.

"Я завжди любила мистецтво і макіяж, тому малювання на очах було моїм способом змішати ці дві пристрасті. Я використовую повіку як полотно, щоб розповідати історії і надихати людей. Цим я почала займатися багато років тому з малювання тварин і казок на очах, зі згодом же мої малюнки на очах ставали все більш деталізованими та складними", - розповіла художниця.

Звичайно, макіяж виглядає специфічно і навряд чи підійде для повсякденного виходу, але якщо раптом вас запросять на тематичну вечірку або вирішите зробити фантастичну фотосесію, то деякі варіанти будуть дуже до речі.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...