"Неможливо втриматися": Терорист Гіркін розмріявся, щоб Росією керували "баби" і роздавали посади через ліжко

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що сумує за тими часами, коли в Росії "царювали баби", а державні пости роздавали через ліжко. Ностальгією про "славне" минуле країни-агресора всесвітньо відомий військовий злочинець поділився у своєму Телеграм, передають Патріоти України.

"Спостерігаючи повсюдне убозтво у владних кріслах, мимоволі зітхнеш про часи "сивих орлів Катерини"... царювали баби, правили і воювали їхні фаворити", – написав він.

Гіркін зазначив, що прихід до влади "через альков" вважався ганебним навіть у ті часи, але катерининських фаворитів він вважає більш грамотними управлінцями, ніж нинішнє керівництво РФ. "Згадуючи Орлова-Чесменського і Потьомкіна-Таврійського, і порівнюючи їх з "продуктами пізньо-радянської дрібної бюрократії" – неможливо втриматися від ностальгічного подиху", – пише Гіркін.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Ірина Фаріон розповіла про свою «співпрацю» з комуністичним режимом і про те, як, разом зі своїм вчителем, намагалася «розвалити комуністичну партію з середини». В інтерв’ю «Українським новинам» Ірина Фаріон розповіла про своє комуністичне минуле. За ї...