Немилосердно заллє дощами: Синоптики розповіли, де буде найнеприємніша погода сьогодні

Погода в Україні в п'ятницю, 24 вересня, очікується прохолодна і з сильними дощами. У деяких регіонах оголошено штормове попередження через шквальний вітер. Яка погода чекає українців 24 вересня, розповіли в Українському гідрометцентрі, зазначають Патріоти України.

На сході синоптики прогнозують сильні дощі та зливи, посилення вітру до штормових значень. Вночі в регіоні від + 4 до +6 градусів, вдень очікується від +10 д0 +13 градусів, місцями до +14 +15 градусів.

У південній частині країни буде трохи тепліше, але очікуються сильні дощі та шквальний вітер. Нічна температура повітря коливатиметься від + 5 до +7 градусів, вдень прогріється до +14 +17 градусів. У Криму сильний дощ, штормовий вітер, вночі +6 +8 градусів, вдень від +15 до +17 градусів.

На півночі синоптики прогнозують зливи та сильний штормовий вітер. Вночі в регіоні від + 5 до +7 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +11 до +13 градусів.

У західних областях проливні дощі, місцями сильні. Вітер посилиться до 15-20 м/с. Вночі від +7 до +10 градусів, вдень прогріється до +11 +14 градусів, місцями до +15 +17 градусів.

У центральній частині йтимуть дощі, місцями сильні. Нічна температура коливатиметься від + 4 до +6 градусів, вдень очікується від +11 до +14 градусів.

У Києві 24 вересня синоптики прогнозують сильний дощ, можлива злива. Вітер північно-західний, до 7-12 м/с.вночі в столиці від +4 до +6 градусів, вдень від +12 до +14 градусів.

Варто відзначити, що на вихідних погода в Україні почне різко змінюватися. У суботу дощі очікуються в центрі та на сході, в неділю – короткочасні дощі тільки в декількох східних областях. Температура повітря почне підніматися, місцями до +17 +19 градусів.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...