Неочікувані наслідки блекауту: У Києві спалахнув шикарний ЖК на Теремках, на порятунок стягнуто три десятки вогнеборців з технікою (фото, відео)

Дим було видно за сотні метрів

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та публікують відео загоряння. У ДСНС розповіли про подробиці та зазначили, що постраждалих немає.

Інформація про спалах площею 70 кв.м. на бульварі Тадея Рильського надійшла близько 21:38. За інформацією пожежних, спалахнув утеплювач і вогонь поширився на веранду багатоповерхівки. Однак у мережі стверджували спочатку, що вибухнув генератор на одній із відкритих терас квартир, а пізніше додали, що не генератор, а акумулятор зарядної станції. На кадрах з місця видно масштабне задимлення та вогонь.

На місці працюють 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки, 38 пожежників та три бригади швидкої допомоги. Станом на 22.24 вогонь вдалося локалізувати, але ліквідація триває. Причини вибуху зарядної станції невідомі, також немає даних про те, чи хтось був у приміщенні на момент пожежі. Інформація про постраждалих не надходила.

ЖК "Республіка" розташований на території житлового масиву Теремки-3, поряд з ТРЦ Respublika Park та Київським іподромом. ЖК налічує 16 будинків, поверховістю 6-10, 14, 17 поверхів. Загальна площа "Республіки" близько 110 га. Вартість квартир від 2 до 6 млн гривень, паркінг коштує від 1,4 млн гривень, а комора — 220 тисяч гривень і вище.

"Я не говорила про це голосно": Повалій зізналася, що навіть живучи в Києві підтримувала все що робить Путін в Україні та назвала криваву агресію "порятунком" для себе

п’ятниця, 5 липень 2024, 0:33

В ефірі одного з білоруських каналів Повалій зізналася, що вже 10 років яра фанатка путінського режиму. Співачка заявила, що вона тільки те й робила, що чекала, коли окупанти нападуть на Україну. При цьому готувалася Таїсія до цього, живучи в Києві. ....

10 років поневірянь: У Києві відкрилася виставка скіфського золота, врятованого від російських загарбників (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 0:10

Перша леді України Олена Зеленська в четвер 4 липня, відкрила у Києві виставку Скарби Криму. Повернення. В експозиції - колекція скіфського золота, за повернення якої Україна боролася майже 10 років, повідомляє пресслужба президента України. . "Наша б...