"Неоплачені оренди залів після концертів, виступ за опозиційну партію...": Melovin нагадав Ірині Федишин, чому вона не має права засуджувати інших

В інтерв'ю Славі Дьоміну Меловін розповів, що порадив би тим українським артистам, у репертуарі яких переважають пісні російською мовою, передають Патріоти України.

«Я думаю, що пісні можна було б і перекласти й не співати російською. Загалом зараз у мене, моїх друзів, сім'ї, російська мова викликає негативні емоції. У мене є друзі у Росії, які допомагають, надсилають гроші й не згодні з путінським режимом. Вони так, бояться виходити. Якби вийшов увесь натовп», — говорить він.

Співак Меловін, який минулого року отримав нагороду від громадської організації КиївПрайд, прокоментував скандал з Іриною Федишин. Як відомо, під час інтерв'ю блогерці Аліні Доротюк артистка заявила, що вважає представників ЛГБТ «грішниками», яким доведеться «відповідати перед Богом».

Дьомін запитав у Меловіна, чи вважає він Федишин гомофобкою. «Звичайно, гомофобка. А хто вона? Я лише заспокоївся, а ти знову. Коли людина говорить про релігію, що вона за кохання. Я тоді не розумію, за яке вона кохання, і чому вона вважає, що має право говорити, що інші не мають любові і вони „грішники“. На Федишин теж можна нарити: неоплачені оренди залів після концертів, виступ за опозиційну партію у 2018 році. Але я не хочу впадати до її рівня, і комусь розповідати про його гріхи», — зазначив співак.

«Мені здається, у 21 столітті писати таке людині. Дуже багато прикривається моментом, що вона має право, це її думка. Нікому не потрібна думка, бл*дь Федишин. Кому потрібна ця твоя думка? Ну дурепа дурепою», — коментує Меловін.

Виконавець додав, що організація КиївПрайд збирає гроші для ЗСУ, а його друзі, представники ЛГБТ, також воюють на передовій. «Лише з моїх знайомих, шестеро людей знаходяться на передовій», — висловився Меловін.

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...