Непереможний український боксер брутально нокаутував співвітчизника (відео)

Українець Єгор Великовський (11−0, 7 КО) здобув свою одинадцяту перемогу на професійному рингу. У рамках вечора боксу в Мюнхені українець переміг співвітчизника Петра Лакоцького (3−5, 3 КО), передають Патріоти України.

Зі старту бою Лакоцький показував активний бокс, який дав свої результати — Великовський у другому раунді пропустив лівий боковий і схопився за канати, щоб не впасти. Рефері нокдаун не зафіксував.

Потім Великовський вибухнув, почавши завдавати шкоди супернику. У сьомому раунді Єгор потряс Петра, але гонг його врятував. Уже в наступній трихвилинці Великовський забив співвітчизника в кутку, в результаті рефері втрутився.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...