Непереможний український боксер битиметься з американцем, якого в бою за титул не нокаутував Кличко

Олександр Захожий у своєму попередньому поєдинку 15 червня поточного року нокаутував у другому раунді боснійця Срдана Ґоведарицю.

Олександр Захожий повинен побити підстаркуватого Кевіна Джонсона. Фото: соцмережі.

Менеджер перспективного українського суперважковаговика Олександра Захожого (12-0, 10 КО), Макс Міхайлев повідомив, що наступний поєдинок його підопічного відбудеться 11 жовтня в Німеччині, де йому буде протистояти досвідчений екс-претендент на титул чемпіона світу американець Кевін Джонсон (34-14-1, 18 КО), повідомляють Патріоти України.

Кевінові Джонсону зараз 39. Пік його кар’єри припав на 2009 рік, коли він мав майже ідеальний рекорд – 22 перемоги при одній нічиїй і бився за титул чемпіона світу за версією WBC з українцем Віталієм Кличком. Віталій тоді переміг одноголосним суддівським рішенням.

У грудні 2012-го Джонсона не зміг нокаутувати ще один майбутній чемпіон світу – британець Тайсон Ф’юрі. Він теж переміг за очками. У перший в кар’єрі нокаут Кевіна в травні 2015-го відправив британець Ентоні Джошуа в бою за титул WBC International. То була четверта поразка Джонсона поспіль.

Попередніх два своїх бої – британцеві Натану Ґорману і росіянину Шиґабудіну Алієву – підстаркуватий боєць цьогоріч теж програв. Захожий у своєму попередньому поєдинку 15 червня поточного року нокаутував у другому раунді боснійця Срдана Ґоведарицю.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...