Непереможний український боксер продав чемпіонський пояс заради сиріт, матір яких убили окупанти

Непереможний український боксер-суперважковаговик Владислав Сіренко (19 перемог, 16 з них - нокаутом) пожертвував на благодійність свій пояс WBC Asia, який захистив у грудні минулого року, передають Патріоти України.

Трофей 27-річного боксера пішов з молотка на аукціоні за 70 тисяч гривень, його викупила компанія Rozetka, повідомляє Tribuna.com.

Усі зароблені кошти пішли на допомогу 18-річному хлопцю із селища Верхньоторецьке Донецької області В'ячеславу Ялову, мати якого померла на його руках від отриманих травм після ворожого обстрілу. Після трагедії в сім'ї В'ячеслав самостійно піклується про чотирьох молодших братів та сестер.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...