Непересічна автопригода: На Рівненщині пʼяний водій вʼїхав у світлофор і сам викликав патрульних (фото)

Непересічна автопригода сталась напередодні на Рівненщині. Тут нетверезий водій вʼїхав у світлофор та самостійно викликав поліцейських. Про це повідомили у Патрульній поліції Рівненської області, інформують Патріоти України.

«На лінію 102 звернувся чоловік та повідомив, що він, керуючи автомобілем Fiat, не впорався з керування та наїхав на світлофорний об'єкт. На місці події патрульні з'ясували, що водій автомобіля Fiat не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого наїхав на світлофорний об'єкт», – йдеться у повідомленні.

Під час спілкування із водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного спʼяніння. 27-річний водій погодився пройти огляд, експертиза показала у його крові алкоголь – 2,24 проміле. Тепер водієві доведеться відповідати за порушення ПДР, що призвело до дорожньо-транспортної пригоди, а також за нетверезе водіння.


"Щоб взяли до війська, двічі ходив у військкомат": Військовий "Філософ" розповів, як вижив в окопах під Авдіївкою

неділя, 6 жовтень 2024, 17:46

Львів’янин Остап Грень з позивним "Філософ" у 47 років повернувся з війни з кардіостимулятором на серці. По ночах "мотор" бійця почав відбивати не більше 30 ударів на хвилину. Така ціна бойового досвіду старшого солдата в одному з батальйонів Нацгва...

Варто знати! Чи можна втратити субсидію, якщо хтось із сім’ї виїхав за кордон - пояснення

неділя, 6 жовтень 2024, 17:22

З 1 жовтня в Україні стартувала кампанія з призначення житлових субсидій на комунальні послуги для тих, у кого є на це право. При цьому ті, кому її вже призначено, продовжать її отримувати автоматично. Але тут є свої нюанси, наприклад, якщо хтось із чл...